Virovitica
Viroexpo
16.4.2014. 13:37:49h
Novi termin održavanja sajma Viroexpo
Na inicijativu Organizacijskog odbora sajamske manifestacije Viroexpo termin održavanja sljedećeg, jubilarnog 20. sajma Viroexpo bit će od 27. veljače do 1. ožujka 2015.
Gojko Mitić / glas-slavonije.hr

Na inicijativu Organizacijskog odbora sajamske manifestacije Viroexpo termin održavanja sljedećeg, jubilarnog 20. sajma Viroexpo bit će od 27. veljače do 1. ožujka 2015. Na prošloj sjednici Organizacijskog odbora koja je održana početkom ožujka odlučeno je kako će se zbog brojnih vremenskih neprilika, koje su dodatno otežavale organizaciju i odvijanje sajma, termin sajma promijeniti. ”Siguran sam da će novi termin dodatno olakšati organizaciju sajma, a između ostaloga racionalizirati troškove organizacije i privući još veći broj posjetitelja i izlagača za vanjski izložbeni prostor”, naglasio je direktor Viroexpo sajma Igor Andrović. Pripreme za sljedeći, 20. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo već su započele. Uz rezervaciju termina u tijeku su pregovori s potencijalnim stranim zemljama koje bi mogle nastupiti kao Partner sajma. Podsjetimo, 19. međunarodni sajam Viroexpo održan je od 24. do 26. siječnja ove godine, a na njemu je nastupio rekordan broj izlagača, njih 782, iz ukupno 25 zemalja svijeta. Ovogodišnji Viroexpo obišlo je ukupno 23.400 posjetitelja, a subota je bila najposjećeniji dan u povijesti sajma, kada je sajmom prošlo ukupno 10.600 posjetitelja. (www.viroexpo.hr)

Piše: Z.R.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved