Podunavlje
9.4.2014. 9:48:38h
Zaštitimo prirodna područja uz Dunav
Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek održala je u maloj županijskoj vijećnici u Vukovaru seminar o zaštićenim prirodnim područjima i mogućnosti zelenih ekonomija.
/ hrt.hr

Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek održala je u maloj županijskoj vijećnici u Vukovaru seminar o zaštićenim prirodnim područjima i mogućnosti zelenih ekonomija.
Dio je to projekta Živi Dunav koji se s 200.000 eura financira iz IPA prekograničnoga programa Hrvatska-Srbija pa su na predstavljanju bili i partneri iz Srbije.

Sudionike je u ime domaćina Vukovarsko-srijemske županije pozdravio Marijan Pavliček, županijski pročelnik za kulturu i turizam.

U hodnicima palače Srijem postavljena je izložba zaštićenih područja srednjega Podunavlja Srednje Podunavlje – srce europske Amazone.

Partneri na projektu su Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek, Pokret gorana iz Sremske Mitrovice, Javna ustanova Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije, Zelena akcija i UNECO. 

Piše: Milan Paun

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved