Umag
Crofish 2014
3.4.2014. 11:24:58h
Sajam ribarstva Crofish 2014.
Savršena harmonija prirode i gastronomije zasjat će u svom punom sjaju na sajmu Crofish i Umag Land
Itinerari / flickr.com

Za opstanak i razvoj hrvatskog ribarstva, nužno je postojanje sajamskih manifestacija poput Crofish-a, koji će se ove godine održati od 2. do 4. svibnja, u svom devetom izdanju. U istom vremenskom terminu, u Umagu se održava i Umag Land, 5. sajam agroproizvoda, u sklopu kojeg će biti predstavljena vrhunska vina i maslinova ulja, kao i med, gljive i drugi poljoprivredni proizvodi.
Grad Umag, uz pomoć ministarstva i Istarske županije, kroz sajam Crofish pruža snažnu potporu ribarskom sektoru. Crofish je jedina manifestacija te vrste u Hrvatskoj, koja već punih devet godina okuplja ribare s naše obale, kao i ljude iz zemlje i inozemstva, čija je djelatnost usko vezana uz ribarstvo.
U sklopu ovogodišnjeg 9. međunarodnog sajma ribarstva i ribarske opreme, posjetitelji će imati priliku kupiti i degustirati svježu ribu i ostale plodove mora, upoznati se sa proizvodima neophodnim za bavljenje ribarskom djelatnošću, kao i sa novitetima u proizvodnji ribarskih plovila.
Ribarstvo, kao jedna od najvažnijih grana primarne poljoprivredne proizvodnje mnogih županija smještenih uz obalu, stvar je tradicije, ali i izvor egzistencije za veliki dio obalnog i otočnog stanovništva. Prerada ribe u Istarskoj županiji ima stoljetnu tradiciju, pa je stoga Umag idealno mjesto za održavanje ove manifestacije.
U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći prijavnicu za Crofish 2014.

Piše: Nikolina Fako
Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved