Karanac
Cvjetna nedjelja
4.4.2017. 9:36:24h
Proljetni vašar u Karancu
Točno u podne započet će izbor za laskavu titulu ''PRNCEZA PUŠNICE''.
objava za medije

Proljetni vašar sada već tradicionalna lokacija za opskrbu zdravim i domaćim proizvodima koje će se naći na uskrsnom stolu.

Na Cvjetnu nedjelju, 9. 04.2017. na karanačkoj sajamskoj livadi oko 50 lokalnih proizvođača okupit će se kako bi za sve posjetitelje izložili svoje proizvode. Na sajamskim štandovima će se moći pronaći suhomesnatih proizvoda, vina, sira, meda, cvijeća, kolača, prirodnih sokova, pletenih košara, drvenih igračaka svega onoga što jedan pravi vašar sadrži.
Savjetujemo da preskočite doručak i ručak jer ćete na našem vašaru moći uživati u brojnim baranjskim delicijama od langošica do graha u ćupovima, kotlovini, šaranima u rašljama i brojim drugim jelima.
Točno u podne započet će izbor za laskavu titulu ''PRNCEZA PUŠNICE''. Najmasnija, najslanija i najbitnije, najteža slanina bit će princeza, prva ispred svih ostalih slanina koje skrivaju baranjske pušnice. A za dodatnu zabavu pobrinut će se tamburaši koji će vašarom svirati tijekom cijelog dana.

10:00 početak vašara
12:00 vaganje slanina
12:30 proglašenje ''princeze pušnice'' - najteže slanine

Za organizaciju Proljetnog vašara u Karancu pobrinuli se udruga Čuvari starih zanata, restoran Baranjska kuća, eto selo Karanac i Turistička zajednica Baranje. 

uskršnja jaja
objava za medije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karanjac
objava za medije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karanac Vašar
objava za medije
 

 

 

 

 

 

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved