Opatija
Zabavno
17.12.2016. 15:18:47h
SANTA CLAUS RUN UP – U NEDJELJU START UTRKE OPATIJA-VEPRINAC
Neobična utrka kreće povijesnom šetnicom iz Opatije
objava za medije

Turistička zajednica grada Opatija i Triatlon klub Matulji organizatori su 1. SANTA CLAUS RUN UP utrke, koja će se održati 18.12.2016. godine. Radi se o utrci na jedinstvenoj lokaciji zaleđa grada Opatije, odnosno na Putu za Veprinac.

Ovom prilikom odvažni natjecatelji s prigodnim kapicama Djeda Mraza okušat će se u brzini, spretnosti i izdržljivosti. Na relativno kratak, ali zahtjevan uspon do 519 m visokog vidikovca na Veprincu natjecatelji će startati u 12:00 sati iza Remisens Hotela Palace-Bellevue. Kretati će  pojedinačno svakih 30 sekundi, a najbrži će biti proglašen u 16:00 sati ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer. Uz pehare za tri najbrža trkača i trkačice, osigurane su i medalje za najstarijeg i najmlađeg sudionika, koji uspiju završiti utrku.
Pozivamo sve sportaše, rekreativce i sugrađane da se priključe i sudjeluju u ovom jedinstvenom događaju. Prijava je moguća putem web stranice www.grabarsport.hr od 17.12. ili na dan utrke od 10:00 do 11:00 sati ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer, kada će biti i preuzimanje startnih paketa. Startnina iznosi 70,00 kn, te će se plaćati prilikom podizanja startnog paketa.
Za dodatne informacije budite nas slobodni kontaktirati, kontakt osoba Franko Faustini (091 252 2826, triathlon.klub.matulji@gmail.com) i Goran Pavlović (099 226 3229, goran@visitopatija.com).

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved