20. WORLD CHEESE AWARDS
23.11.2016. 8:24:09h
Paški sir proglašen najboljim sirom Srednje i Istočne Europe
Paški sir Paške sirane proglašen Najboljim sirom Srednje i Istočne Europe na World Cheese Awardsu u San Sebastianu u Španjolskoj.
Isiwal / wikipedia.org

Paška sirana s Paškim sirom osvojila je Super Gold medalju u kategoriji tvrdi, ovčji sirevi
Paški sir Paške sirane proglašen Najboljim sirom Srednje i Istočne Europe na World Cheese Awardsu u San Sebastianu u Španjolskoj.

Na jubilarnom 20. World Cheese Awardsu u baskijskom gradu San Sebastianu, poznatom po svojoj gastronomiji i prirodnim ljepotama, paški sirari osvojili su pregršt medalja od kojih je najveći uspjeh postigla ovoga puta Paška sirana s Paškim sirom koji je osvojio Super Gold medalju u kategoriji tvrdi, ovčji sirevi.

Na natjecanju je bilo više od 3.000 sireva iz cijelog svijeta
Konkurencija je bila ogromna, a natjecalo se preko 3.000 sireva iz cijelog svijeta tako da je veliki uspjeh biti u društvu najboljih poručuju iz Paške sirane.

U sklopu World Cheese Awardsa, bio je i International Cheese Market, sajam sireva gdje je hrvatske boje branila Udruga proizvođača paškog sira, tri otočne sirane koje su počele nastupati zajednički s ciljem promocije Paškog sira.

- Ovo je najljepši poklon povodom našeg 70. jubileja. Paški sir je još jednom dokazao da je dostojan naći se u društvu najboljih, a paški sirari su ponovno potvrdili svoju vrhunsku kvalitetu i vještinu u sirarstvu. Otok Pag je zaista hrvatska sirarska meka - poručili su iz Paške sirane.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved