Upoznajte LIKACLUB
23.6.2016. 12:16:19h
Lika napokon dobila medij u TOP 100 po Gemiusu!
Istraživanje posjećenosti portala gemiusAudinence za svibanj donosi veliku medijsku vijest za Liku
objava za medije

Ličko-senjska županija dio je Hrvatske koji u brojnim statistikama često ne prikazuje dovoljno dobre rezultate u odnosu na potencijale koje nudi. Slično je i u području medija. Dvije poznatije lokalne radio postaje i nekoliko lokalnih portala nije bilo dovoljno za novinarski iskorak u smislu postojanja nacionalnog ličkog medija poput onih koji postoje za Dalmaciju, Slavoniju ili Istru.
Primjetivši takvu situaciju na medijskoj sceni, grupa mladih entuzijasta sredinom prošle 2015. godine pokreće svojevrsni start-up pod nazivom LIKACLUB.eu. Ideja je pri samom početku bila putem nacionalnog ličkog medija prikazati ljepšu stranu Like, ali i pisati o pozitivnim stranama cijele Hrvatske. Samim tim nametnula se odluka uredništva da portal neće imati kategorije crne kronike i politike. I tome se ostalo dosljedno do danas.
Danas, godinu dana nakon svakodnevnog aktivnog vođenja portala i njegovih društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter), stiglo je i prvo veliko priznanje.
Prema istraživanju GemiusAudience-a, najrelevantnijem istraživanju za čitanost portala u Hrvatskoj, u mjesecu svibnju portal LIKACLUB ušao je u TOP 100 portala na 88. mjesto.
Povodom ovog rezultata prvog ličkog nacionalnog medija, voditelj portala LIKACLUB.eu Ante Fumić kaže: „Izuzetno sam ponosan na ovaj rezultat našeg portala. Iako je on tek mala stepenica u planovima, lijepo je imati osjećaj da lička redakcija bez podrške politike i velikih budžeta može postići ulazak u TOP 100 portala u Hrvatskoj. Hvala svima koji redovito posjećuju portal, a posebno hvala i onima koji su u prošlih godinu dana doprinijeli razvoju našem razvoju.“
Prvi lički nacionalni portal možete pratiti na web adresi likaclub.eu, te društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved