Zadar
ADVENTURE EXPO
16.3.2016. 10:32:19h
Avanturisti hrle u Zadar
Osim već poznatog sunca i mora, kulturne i povijesne baštine, inozemnim i domaćim turoperatorima, agencijama i charter kompanijama predstavljeni su različiti izleti koji tu ponudu čine širom i bogatijom.
Niall Stopford / flickr.com

Internacional Charter & Adventure Expo, sajam koji se održao u Zagrebu, okupio je mnogobrojne i značajne predstavnike nautičkog i pustolovnog turizma, prvenstveno iz inozemstva.

Boje Zadarske županije na sajmu, koji je isključivo B2B karaktera (što znači da je otvoren samo za turističke tvrtke, a ne za javnost), branili su Terra Travel i Riva Rafting Centar, predstavljajući Zadarsku regiju kao igraonicu avanturizma, ističući potencijale i mogućnosti kojima ova županija obiluje.

Osim već poznatog sunca i mora, kulturne i povijesne baštine, inozemnim i domaćim turoperatorima, agencijama i charter kompanijama predstavljeni su različiti izleti koji tu ponudu čine širom i bogatijom.

Pješačke ture po Velebitu, rafting i kanuing na Zrmanji, biciklističke ture, jedrenje i ribarenje samo su neke od opcija koje potvrđuju Best European Destination 2016. - Zadar, koji preuzima primat nad drugim, sličnim destinacijama u Republici Hrvatskoj, dok se Zadarska regija bez sumnje ističe kao prava mala tvornica doživljaja.

Interes raste, kod agencija i kompanija, koje su svoje aktivnosti prema Zadru povećale, ali i onih kojima je Zadar dio novih ponuda i programa.

Vlasnik Riva Rafting Centra je Đuro Župan, kojem je dodijeljena godišnja nagrada Zadarske županije za njegov doprinos u razvoju ruralnog i avanturističkog turizma.

Piše: Zvonimir Barišin
Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved