Opatija
Nova u Opatiji
30.12.2015. 11:05:55h
TURISTIČKA NOVA GODINA POČINJE UZ ČAŠU PJENUŠCA NA TERASI HOTELA KVARNER
Tisuće gostiju očekuje se na tradicionalnoj zdravici na terasi hotela Kvarner koja će se održati u petak, 1. siječnja u 12 sati, uz nastup Puhačkog orkestra Lovran i prigodne čestitke na devet jezika. Svi posjetitelji dobit će na dar čašu za pjenušac s ugraviranim poznatim opatijskim motivom – Djevojkom s galebom.
objava za medije

Tradicionalnom novogodišnjom zdravicom na terasi hotela Kvarner, u petak, 1. siječnja točno u 12 sati, Opatija će svojim gostima zaželjeti sretnu Novu godinu i zahvaliti im što su upravo Kraljicu Jadrana izabrali za doček 2016. godine.

Na deset jezika, prigodnu čestitku gostima uputit će gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, zamjenici gradonačelnika Grada Opatije Marina Gašparić i Fernando Kirigin, direktorica Turističke zajednice Grada Opatije Suzi Petričić i drugi uzvanici. Zajedno s brojnim posjetiteljima nazdravit će pjenušcem iz čaša s ugraviranim poznatim opatijskim motivom – Djevojkom s galebom, koje će gostima ostati na poklon kao jedinstveni suvenir i sjećanje na novogodišnji provod u Opatiji.
U programu, koji će voditi Karmela Vukov Colić, nastupit će Puhački orkestar Lovran i izvesti klasični božićno-novogodišnji repertoar, a nakon zdravice, druženje će se nastaviti u Portiću uz Dina Antonića & 4 Shades. Novogodišnju čestitku Opatijcima i svim posjetiteljima Kraljice Jadrana uputit će i Opatijski kukali, na svoj već poznat način – u 13 sati okupit će se na plaži Slatina, službeno otvoriti sezonu kupanja te iz morskih valova ispred kipa Djevojke s galebom nazdraviti Novoj godini.
Za novogodišnje blagdane u Opatiji je otvoreno 24 hotela, u kojima će novu 2016. dočekati 4.500 gostiju. Najviše gostiju najavljeno je iz Austrije, a slijede domaći gosti te gosti iz Italije, Slovenije i Njemačke.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved