Zagreb
Doček Nove u Zagrebu
28.12.2015. 18:53:03h
Ne znate kamo na doček? Donosimo pregled događanja na otvorenom
Ako još uvijek niste odlučili gdje ćete dočekati 2016. godinu, bogat program čeka vas u samom središtu grada gdje će se za svakoga pronaći ponešto
Anthony Cramp / flickr.com

1. Trg bana Josipa Jelačića: Nina Badrić i Vatra zagrijat će vas hitovima

Doček na središnjem zagrebačkog trgu već tradicionalno okuplja najveći broj posjetitelja. Sve njih glazbom će zagrijati DJ glazba koja počinje u 21.00 sat, dok u 22.00 sata na pozornicu dolazi popularni rock sastav Vatra. U 2016. godinu Zagrepčane će uvesti Nina Badrić koja na Trg stiže u 23.00 sata, a centralni dio zabave su čestitka i vatromet u ponoć, nakon čega od 00.30 možete uživati u hitovima grupe Teška industrija.

2. Ledeni park: Ukližite u 2016. uz šampanjac i zabavni program

Ove godine Ledeni park po prvi put svojim posjetiteljima priprema odličan doček Nove godine uz koncert i noćno klizanje. Uz večernji program, koji počinje u 21 sat, Ledeni park oduševit će najmlađe Dječjim novogodišnjim vilenjačkim tulumom od 11 do 12.30 sati. Djeca će uživati u plesnim animacijskim igrama, novogodišnjim žig tetovažama i dječjim šampanjcem točno u 12 sati.

Posjetitelje i klizače na Ledenom parku u novu će godinu uvesti bend Tena & Krivi smjer,  a organizirano je i posebno novogodišnje klizanje, u terminima od 23.30 do 00.30 sata (cijena klizanja i pjenušca u ponoć je 100,00 kuna) te od 1 do 2 ujutro. U sklopu Ledenog parka, doček Nove godine organiziran je i na Ledenom vidikovcu, s kojeg će se moći pratiti cijeli program uz druženje s prijateljima uz šampanjac, kuhano vino i punč, a za koji se unaprijed mogu rezervirati stolovi.

Ulaznice za novogodišnje klizanje mogu se kupiti na www.ledenipark.hr i na blagajni.

Na Staru godinu Ledeni park će biti otvoren od 10 do 4 ujutro (klizalište do 2 ujutro), a na Novu godinu od 14 do 23 sata.

Projekt organiziraju Turistička zajednica grada Zagreba i Katapult koncept.

3. Zrinjevac: Doček uz svjelost tisuća lampica

Prekrasno okićen park Zrinjevac omiljeno je mjesto svih generacija tijekom tradicionalnog Adventa u Zagrebu, a tako će biti i na Silvestrovo. Na Staru godinu, 31. prosinca najavljen je zanimljiv popodnevni program za djecu, a potom i večernji program uz doček Nove godine i zabavu do dugo u noć.

Dječji doček nove godine počinje u 17 sati, a klince i klinceze će zabavljati  interaktivna predstava Mirta Pirta i pas Martin, uz koju će djeca pjevati popularne Zvončiće, nakon čega će uslijediti zabava uz poseban dječji šampanjac i prskalice.

I ove godine Advent na Zrinjevcu poziva Zagrepčanke i Zagrepčane, kao i brojne turiste, na jedinstveni doček na otvorenome u jedinstvenom blagdanskom okruženju koje osvjetljuje nekoliko tisuća lampica. Nastup grupe Iva Smojver & the band koji počinje u 21 sat, grijat će posjetitelje i ispunjavati Zrinjevac novogodišnjom atmosferom sve do iza ponoći.

Advent na Zrinjevcu će na Staru godinu biti otvoren od 10 sati do 4 ujutro, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

Projekt organiziraju Turistička zajednica grada Zagreba i Katapult promocija.

4. Euorpski trg: Uplešite u 2016. s Eddyjem Ramichem, Mr Mendelom i Saint-Jamesom

U najluđoj noći u godini Europski trg pretvorit će se u klub na otvorenom s najljepšim plesnim podijem ispod tisuću srca. Što ćemo slušati zadnje u 2015., a što prvo u 2016. u rukama je DJ-a i producenta s nepresušnim entuzijazmom prema dobroj glazbi te jednog od nositelja domaće klupske scene posljednjih 25 godina - Eddyja Ramicha. Uz Eddyja, za dobru plesnu atmosferu u novogodišnjoj noći bit će zaduženi i popularni europski DJ-i, Mr Mendel i Saint-James koji u Zagreb stižu iz Amsterdama i Pariza.

Mr Mendel polako ali sigurno postaje pravi ambasador amsterdamske scene u svijetu, nametnuvši se u Amsterdamu kao jedna od vodećih figura kada je u pitanju klupski i disko zvuk. Saint-James (Maxence) pak sa svojom ekipom iz Phonographe Corp stoji iza nekoliko klupskih serijala u Parizu, poput Digger’s Delighta, kojima su unijeli novi duh u noćni život grada. Sjajna kombinacija Mr Mendel - Saint-James - Eddy Ramich jamče izvrstan provod, plesanje, plesanje i još plesanja od 21 sat do 4 ujutro.

Piše: Sarah Srdar

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved