Krapina
Med
2.12.2013. 16:53:42h
Medeni sejem u Krapini
U sklopu obilježavanja Dana grada Krapine i ove godine će se na Trgu Ljudevita Gaja održati već prepoznatljiva priredba toga kraja pod nazivom Medeni sejem u Krapini.
Treesha Duncan / flickr.com

U sklopu obilježavanja Dana grada Krapine i ove godine će se na Trgu Ljudevita Gaja održati već prepoznatljiva priredba toga kraja pod nazivom Medeni sejem u Krapini.
Sajam ima humanitarni karakter, a ove godine se održava 7. prosinca 2013. godine s početkom u 10 sati i to po trinaesti put.
Na sajmu će izlagati brojni izlagači meda iz Krapinsko-zagorske, Zagrebačke i Varaždinske županije, koji će na štandovima prodavati domaće proizvode.
U sklopu tog događaja biti će održano i natjecanje u pripremanju kotlovine, koju mještani popularno zovu neandertalski gulaš.
Ovogodišnji sajam obilježit će i prigodni zabavni program: Vinski brati i Mirko Švenda – Žiga.
Više informacija možete saznati na: www.krapina.hr

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved