Opatija
Pohvalno
25.8.2015. 13:12:55h
Gospođa Marion Spiero iz Milana vjerna Kraljici Jadrana više od osamdeset godina
Turistička zajednica grada Opatija i Remisens Premium Hotel Kvarner pripremili su danas druženje kako bi se zahvalili gospođi Marion Spiero na fascinantnoj 81 godini dugoj vjernosti gradu Opatija.
objava za medije

Devedesettrogodišnja gospođa Marion Spiero iz Milana prvih je osam godina boravila u privatnom smještaju, a redovita gošća opatijskog hotela Kvarner je već pune 73 godine.

Na povjerenju i odanosti gospođi Spiero zahvalio je gradonačelnik Grada i predsjednik Turističke zajednice Opatija gospodin Ivo Dujmić naglasivši da je ona prava dama Opatije, koja na najljepši način priča priču opatijskog turizma. Gospodin Dujmić je gošći zaželio još puno ugodnih trenutaka u Opatiji i uz prigodne poklone pozvao je da bude gošća Grada i Turističke zajednice Opatije tijekom vikenda u prigodi Bečkog bala koji se u rujnu održava u Opatiji. U ime generacija djelatnika hotela Kvarner gospođi Marion su zahvalili gospođa Sandra Marcel Tomašić, direktorica te gospodin Boris Štanc, šef recepcije hotela.
- Rođena sam u Budimpešti, gdje je moja obitelj tada živjela, a otac je bio direktor riječke rafinerije Romsa, tako da je često boravio u Rijeci i Opatiji. Liječnik u Budimpešti savjetovao je roditeljima, za moje zdravlje, što češći boravak u Opatiji, tada poznatom klimatskom lječilištu. Na kupalištu Angiolina uvijek smo imali kabinu, a tamo sam i naučila plivati. Kasnije smo se vratili u Budimpeštu i tamo sam studirala arheologiju i egiptologiju. Za vrijeme rata odselila sam s prijateljima u Milano, gdje i danas živim. Cijelu godinu veselim se ljetu, kada ću doći u Opatiju, uživati u njenoj ljepoti arhitekture, parkova i šetnicama, a osoblje hotela Kvarner smatram svojom pravom obitelji i Opatiju svojim pravim domom -  ispričala je gospođa Marion.

Pismo zahvale gospođi Marion uputio je i gospodin Ratomir Ivičić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice ističući kako se njena priča savršeno uklapa u bogatu povijest turizma Opatije. Postignućem gospođe Marion malo tko se može pohvaliti i ona je zasigurno među najvjernijim stranim gostima u Hrvatskoj. Za ovako lijepu priču potrebne su dvije strane te se iskreno nadam kako ćete i u budućnosti posjećivati Opatiju i tako dodatno produljiti ovu fascinantnu priču vrijednu divljenja – navodi se u pismu gospodina Ivičića.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved