Ljubav posvuda
13.8.2015. 9:08:10h
Turisti u Hrvatskoj vode ljubav gde stignu (ne samo na plaži)
Hrvatski turisti, ali i meštani, pronašli su način da se izbore s visokim temperaturama - seksom pored vode. Naime, poslednjih dana zabeleženo je nekoliko slučajeva seksa na javnom mestu, a nisu samo plaže i brodići omiljena mesta za letnju aktivnost, piše portal 24sata.hr.
ePi.Longo / flickr.com

Na terasi ispred kafića
Pohotnici iz Austrije, 40-godišnja žena i dve godine mlađi muškarac bacili su se u akciju pred zoru, na terasi ispred kafića u Rovinju. Zbog nemorala su završili na sudu i sve priznali. Seks na javnom mestu koštao ih je oko 200 evra.

U parku na klupi
Mlađi par nije mogao da se obuzda u parkiću okruženom zgradama, u centru Križevaca. Trebalo im je pola sata, a potom je svako otišao na svoju stranu. Sve se odigralo oko šest satu ujutro, a imali su i publiku. Inače, klupice u tom parku su česta meta parova u naletu strasti.

U automobilu
Ni krcat parking u zagrebačkom naselju Stenjevec nije smetao jednom paru. "Dohvatili su se" u automobilu oko 18 sati. No, njihova strasna avantura nije promakla znatiželjnicima koji su se našli na istom mestu u isto vreme.

Na autobuskoj stanici
Posetioci Doma penzionera u Murskom Središću "zalepili" su se na prozor kada se preko puta njihove zgrade, na autobusnoj stanici, mlađi par seksao oko 18 sati. No, paru nisu smetali pogledi zgroženih penzionera, kao ni prolaznici i vozači koji su se trudili biti pristojni i da ne bulje u njih.

Ispred najpoznatijeg splitskog spomenika
Ispred spomenika Grgura Ninskog u Splitu odigrao se vatreni ponoćni seks. Mladom paru iz Australije nije zasmetalo što ih gledaju navijači i glasno bodre, dok ovi menjaju poze.

Na stepenicama prodavnice
Dva sata trajalo je uzdisanje i komešanje na stepenicama napuštene prodavnice u centru Zagreba. Pokrili su se jaknama, a virile su im samo noge. Bilo je oko 14 časova kad su počeli, a dva sata kasnije prekinula ih je policija. Muškarac je pobesneo te je policajce gađao flašama.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved