Orahovica
Gastronomija
2.12.2013. 16:01:41h
Gastronomadi o svjetskim kulinarskim trendovima
ORAHOVICA - U organizaciji Udruge kuhara grada Orahovice i udruge Gastronomadi Zagreb u Orahovici je održana dvodnevna gastronomska radionica “Unaprjeđenje znanja kuhara i konobara te vlasnika i upravitelja ugostiteljskih objekata i agroturizama s ciljem povećanja kvalitete ponude jela i vina autohtonih i tradicionalnih vrijednosti - ORAHOVICA 2013.”
/ glas-slavonije.hr

ORAHOVICA - U organizaciji Udruge kuhara grada Orahovice i udruge Gastronomadi Zagreb u Orahovici je održana dvodnevna gastronomska radionica “Unaprjeđenje znanja kuhara i konobara te vlasnika i upravitelja ugostiteljskih objekata i agroturizama s ciljem povećanja kvalitete ponude jela i vina autohtonih i tradicionalnih vrijednosti - ORAHOVICA 2013.” Predsjednik Gastronomada Robert Ripli te njegovi kolege održali su predavanja kuharima, konobarima i svim ostalim Orahovčanima koji sebe žele pronaći u gastronomiji, ugostiteljstvu i turizmu.
- Predavači su bili profesionalni gastronomi, kuhari i enolozi s velikim iskustvom u praksi. Virovitičko-podravska županija i Orahovica su svakako vrata Slavonije u pogledu gastronomije, sredina u kojoj turizam ima golem potencijal i stoga smo uživali što smo baš tu održali radionicu. Glavna priča ove radionice bila je upoznati nazočne što su to tradicionalna jela, kako ih treba nuditi modernom ugostiteljstvu i turizmu te na koji se način mogu turistički potencijali grada i regije prilagoditi za turističko tržište – rekao je, između ostaloga,
Piše: Robert Ripli. V. Grgurić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved