Rovinj
Sajam
2.12.2013. 9:33:02h
Prvi put priređen sajam u Rovinju
Rovinj je dobio novi sajam koji će se održavati na velikom parkiralištu uz kompleks s tri nogometna igrališta Valbruna svakog zadnjeg petka u mjesecu.
Eoghan OLionnain / flickr.com

Rovinj je dobio novi sajam koji će se održavati na velikom parkiralištu uz kompleks s tri nogometna igrališta Valbruna svakog zadnjeg petka u mjesecu.

Organizator je tvrtka Djurišević iz Viškova koja priređuje slične sajmove u Viškovu, Lovranu i Novom Vinodolskom te na otocima Cresu, Rabu i Pagu.

A u trgovačkom centru na otvorenom prodaje se sve. Od odjeće i obuće, do alata za poljoprivredu, kućne potrepštine, pa sve do cvijeća, voća i povrća.

- U Istri smo najprije počeli organizirati sajam u Bujama. Rovinj nam je drugi, a u planu nam je organiziranje ovakvih sajmova u Poreču i Puli. Pregovaramo i o preuzimanju organizacije žminjskog sajma u idućoj godini. Naša se tvrtka najviše bavi organiziranjem ovakvih događaja.

Tražimo koncesije za pogodne prostore, a potom okupljamo proizvođače i trgovce. Uz obrtnike trgovce ovdje svoje proizvode prodaju brojni OPG-ovi iz Istre i Kvarnera, koji nisu u sustavu PDV-a, pa su oslobođeni fiskalizacije, kaže Nihad Djurišević koji sa suprugom Katicom vodi već uhodanu tvrtku.

Piše: A. Pokrajac

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved