Ladimirevci
Dan ladimirevaca
9.7.2015. 4:41:37h
Sve goste častili ićem i zabavom
Najveće valpovačko prigradsko naselje Ladimirevci proteklih je dana bilo domaćin 9. Dana Ladimirevaca koji su okupili veliki broj posjetitelja iz cijele Slavonije i Baranje.
/ glas-slavonije.hr

Najveće valpovačko prigradsko naselje Ladimirevci proteklih je dana bilo domaćin 9. Dana Ladimirevaca koji su okupili veliki broj posjetitelja iz cijele Slavonije i Baranje.

Trodnevna manifestacija koju tradicionalno organizira Vijeće Mjesnog odbora Ladimirevci, počela je programom pod nazivom “Riblji specijaliteti”, u sklopu kojeg je održana fišijada, a svim posjetiteljima pružena mogućnost konzumacije fiša, pržene ribe i šarana na rašljama. Nakon fišijade uslijedila je pučka veselica uz Panonia bend.
Drugi dan manifestacije bio je u znaku velike fešte u večernjim satima uz TS Fijaker. Sadržajno najbogatiji bio je treći dan kada su organizatori od jutranjih sati pripremili ladmirevački mini sajam rukotvorina, a u podne slavonski čobanac. U večernjim satim održana je Smotra folklora KUD “Šokadija & prijatelji” na kojoj je nastupila Dječja skupina KUD-a Šokadija Ladimirevci, KUD “Dukat” Vladislavci, KUD “Vesela Šokadija” Gundinci i Matica Slovačka Jurjevac Punitovački. I ovaj dan smotre svojim je nastupom u večernjim satima začinio TS Fijaker, a svaki dan manifestacije za sve posjetitelje u ponudi su bile i ladimirevačke lepinje koje su pripremale članice KUD-a “Šokadija”.

Piše: L.A.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved