Tisno
Festivali
1.7.2015. 12:59:30h
Večeras otvorenje 10. The Garden festivala!
The Garden Festival nastavlja dugu tradiciju osiguravanja odličnog provoda na dalmatinskoj obali od 1. - 8. srpnja uz gostovanja nekih od najvećih izvođača i DJ-a
/ ezadar.hr

Počinje The Garden Festival, jedan od najdražih svjetskih događaja elektronske glazbe i predvodnik ostalih festivala u Hrvatskoj.

Od 1. do 8. srpnja 2015. jubilarno deseto, ujedno i posljednje izdanje The Garden Festivala, održat će se u Tisnom gdje će još jednom na odličnoj lokaciji uz sjajan lineup i intimniju atmosferu ujediniti glazbene istomišljenike iz cijelog svijeta u tjedan dana sunčanog odmora s glazbenom pozadinom.

Tisno, 040712.Prvi dan glazbenog festivala Garden Festival koji se ove godine odrzava na plazi kraj mjesta Tisno u Sibensko - kninskoj zupaniji. Festival je kao i svake godine privukao veliki broj mladih iz Velike Britanije koji ce plesati i uzivati kupa
Festival koji je ucrtao našu zemlju na festivalsku kartu svijeta, te značajno doprinosi turizmu Hrvatske i razvoju lokalne zajednice, događa se 10. godinu za redom. The Garden Festival je u svoje desetljeće postojanja zaradio kultni status, te slovi za događaj koji je sada već davne 2006. pokrenuo i inspirirao procvat festivalske scene u Hrvatskoj.

Svečanom otvorenju The Garden Festivala u srijedu 1. srpnja 2015. od 18 sati na lokaciji The Garden Tisno, Petrića Glava 34, 22240 Tisno, prisustvovat će:

Vicki Bates, Konzulica Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj
Sarina Kalebota, Pro Konzulica u Britanskom Konzulatu u Splitu
Ivan Klarin, načelnik općine Tisno
Filip Henjak, direktor Turističke zajednice Tisno
Nick Colgan i Eddie O'Callaghan, osnivači The Garden Festivala

Iako je najavio kraj održavanja u ovom obliku, naslijeđe The Garden Festivala nastavlja živjeti te će lokacija u Tisnom uz već postojeće festivale kroz srpanj i kolovoz nastaviti privlačiti nove događaje. Organizatori najavljuju engleski Love International Festival za iduću godinu, kao i talijanski Movement koji će već uslijediti ovog ljeta.

The Garden Festival nastavlja dugu tradiciju osiguravanja odličnog provoda na dalmatinskoj obali od 1. - 8. srpnja uz gostovanja nekih od najvećih izvođača i DJ-a.

Gotovo njih 200 nastupit će na 4 pozornice i 2 broda zaslužna za zabave na moru, ali i klubu na otvorenom Barbarella's u Pirovcu gdje će glazbene snage odmjeravati izvođači na afterpartyjima kao i u prekrasnom The Garden Zadar baru, prvotnom domu The Garden Festival ekipe. Jedan od najboljih europskih festivala, The Garden Festival, pokrenuo je lavinu festivala elektronske glazbe na hrvatskoj obali, a svake godine privlači posjetitelje iz svih dijelova svijeta.

Uz The Garden Festival, Tisno je dom i Electric Elephant, Stop Making Sense, SunceBeat i Soundwave festivala, ali očekuje se još pridošlica. Lokacija The Garden Tisno nudi veliki izbor opcija smještaja, intimnost zaljeva te vlastitu pješčanu plažu, mjesto Tisno ima vile, apartmane, hotele, ponudu domaćih pića i hrane, a sve se nalazi u blizini otoka, nacionalnih parkova i povijesnih gradova što The Garden Festival čini jednim od najboljih festivala, a lokaciju The Garden Tisno jednom od najdražih svjetskih festivalskih lokacija.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved