Varaždin
Oduševljeni
2.12.2013. 8:36:15h
Goran Bregović oduševio varaždinsku publiku
S aktualnog albuma „Šampanjac za Cigane“ publika se ponajviše rasplesala uz pjesme „Presidente“, „Balkaneros“, „Bela Ciao“ i „Hopa cupa“
Haags Uitburo / flickr.com

Goran Bregović je u pratnji svog Orkestra za svadbe i sprovode svojim jučerašnjim koncertom oduševio publiku u Varaždinu! Publika je dva puna sata na koncertu koji je održan u Areni Varaždin
provela na nogama, u atmosferi koju će ovaj grad još dugo pamtiti, kako po odličnim reakcijama publike, tako i po koncertnom repertoaru koji je po svemu bio originalan.

Uz hitove s novog albuma „Šampanjac za Cigane“ kojeg je na sinoćnjem koncertu i promovirao i gotovo u cijelosti predstavio publici, Bregović je u novim, etno aranžmanima izveo i nekoliko pjesma Bijelog dugmeta. S aktualnog albuma „Šampanjac za Cigane“ publika se ponajviše rasplesala uz pjesme „Presidente“, „Balkaneros“, „Bela Ciao“ i „Hopa cupa“, a posebno emotivno reagirala na pjesmu “Ružica si bila“.

Brega nije propustio izvesti hit „Gas, gas“ kojeg je skladao za Severinu. Očekivano, u posljednjem setu koncerta Gorana Bregovića, atmosfera u Areni Varaždin dostigla je usijanje uz hitove „Ederlezi“ i „Mesečina“, a koncert je završio pjesmom „Kalašnjikov“.

Goran Bregović, koji je pred varaždinskom publikom osvanuo u svom prepoznatljivom bijelom odijelu, uz neupitnu skladateljsku i aranžersku genijalnost, sinoćnjim je nastupom dokazao da je i vrhunski showman.

Piše: VL

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved