Karlobag
Kad ne puše bura...
12.6.2015. 10:02:45h
Bajkeri vole Karlobag
Prema neslužbenim informacijama podvelebitski dio Jadranske magistrale ove je godine napučeniji „nomadima na dva kotača“ nego li prijašnjih godina.
Pietro Valocchi / flickr.com

Prema neslužbenim informacijama podvelebitski dio Jadranske magistrale ove je godine napučeniji „nomadima na dva kotača“ nego li prijašnjih godina. Potražili smo razloge ove, svakako dobre turističke vijesti. Zamjenik načelnika Općine Karlobag Boris Smojver već je razgovarao s nekolicinom bajkera.

-Dionica Jadranske magistrale od Karlobaga do Starigrada Paklenice uvrštena je u ovogodišnji katalog bajker-putovanja „Michelin“. Vozačima automobila ta je dionica pomalo zamorna, ali je očito da jebajkerima idealna za sporiju vožnju i razgledavanje naše prelijepe obale, pa se tako našla i u spomenutom katalogu. To nam je svakako drago jer većina motorista staju u Karlobagu da bi se okrijepili i odmorili od vožnje, ističe Boris Smojver.

Govoreći o trenutnim građevinskim radovima u Općini Karlobag zamjenik načelnika Smojver spomenuo je finalne radove na kapelici u Barić dragi, ali još neke detalje.

-Ažurirani su radovi na tzv. tamponiranju nerazvrstanih cesta u Općini Karlobag, u duljini od gotovo 20 km. Općina Karlobag će u ovaj projekt uložiti oko 200 tisuća kuna, dok će državni resori pokloniti građevni materijal u vrijednosti od 55 tisuća kuna. Turistička sezona praktički je počela i zbog toga se radovi moraju okončati najkasnije do početka srpnja.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved