Nogometaši na odmoru
8.6.2015. 6:14:11h
Prvotimci Bayera i zgodni Mats Hummels odmaraju se na Jadranu
Unatoč prognozama Bilda da nas čeka grčki scenarij, turistički djelatnici trljaju ruke zbog slavnih gostiju
Instagram

Može njemački Bild prognozirati Hrvatskoj da joj se sprema grčka sudbina koliko god hoće jer sve dok kristalno čisto Jadransko more mami na svoje obale i plaže poznate i slavne, turistički djelatnici neće prestati trljati ruke.

Ovih dana na Jadranu odmaraju prvotimci nogometnog kuba Bayer iz Leverkusena. Roberto Hilbert, Gonzalo Castro, Omer Toprak, Dario Krešić i Sebastian Boenisch pohvalili su se, naime, uživancijom na gliseru kojim lome valove, dok se u Posedarju u svojoj vili odmara jedan od najzgodnijih njemačkih nogometaša Mats Hummels iz Borrusije Dortmund.

Piše: Ana Škiljić Ravenšćak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved