Oriovac
Riba, zabava, provod
2.6.2015. 7:57:11h
U subotu 6. lipnja svi u Oriovac na ‘Fišijadu i Oriovitu 2015.’
Brodsko-posavska županija, općina Oriovac, Poljoprivredno savjetodavna služba i Udruga vinogradara i voćara općine Oriovac, pozivaju sve ljubitelje tradicije, vina i slavonskih običaja na 17. Općinsku, 7. Županijsku i 5. Međužupanijsku manifestaciju ocjenjivanja vina ‘ORIOVITA i FIŠIJADA 2015′.
/ radioslavonija.hr

Brodsko-posavska županija, općina Oriovac, Poljoprivredno savjetodavna služba i Udruga vinogradara i voćara općine Oriovac, pozivaju sve ljubitelje tradicije, vina i slavonskih običaja na 17. Općinsku, 7. Županijsku i 5. Međužupanijsku manifestaciju ocjenjivanja vina  ‘ORIOVITA  i  FIŠIJADA 2015′. Kao i svake godine, manifestacija je počela prikupljanjem uzoraka vina, predocjenu će izvršiti g. Ivica Perak, dipl. ing.,predsjednik komisije za ocjenjivanje, a ocjenjivanje uzoraka vina se obavlja u srijedu 3. lipnja, u društvenom domu u Radovanju.

Uz dobru zabavu, i ove godine u programu su zanimljiva predavanja na temu o vinu, i vinogradarstvu, a završnica manifestacije je u subotu 6. lipnja, kada će se održati Obrtničko gospodarstveni sajam u parku u Oriovcu, a u poslijepodnevnim satima natjecanje u kuhanju fiša, koje organizira Športsko ribolovna udruga Šaran. Od 19 sati slijedi proglašavanje pobjednika u kuhanju fiša i šampiona Oriovite 2015., te dodjela diploma i priznanja.

Piše: Mario Jurković

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved