Samobor, Zagreb
Vu Samobor...
20.5.2015. 9:21:09h
Ne propustite već tradicionalnu Večernjakovu biciklijadu
I ove godine već tradicionalna 33. po redu Večernjakova biciklijada okupit će brojne obitelji željne dobre obiteljske zabave
Nicki Mannix / flickr.com

Tradicionalna, već 33. po redu Večernjakova biciklijada pred nama je. Jedan od najljepših rekreacijskih događaja u hrvatskoj metropoli ove godine donosi nam nekoliko novosti. Start je zacrtan u blizini tzv. Bandićevih fontana, odnosno točno ispred ulaza u Nacionalnu sveučilišnu knjižnicu kako bi svim građanima Grada Zagreba bez obzira iz kojeg dijela grada dolazili ipak bio na ruku. Bilo da dolazite iz Španskog, Podsljemenske zone, Dubrave ili Novog Zagreba, NSK je ipak blizu. Nakon desetak kilometara bicikliranja kolona će stići na Bundek, gdje je Večernji list ove godine pripremio pravo malo slavlje za sve sudionike. Ruta također nije preduga s obzirom na to da se radi o biciklijadi za rekreativce. Kada se na predviđenu kilometražu Biciklijade nadodaju kilometri koje treba proći od kuće do NSK te još na povratku kući, ukupan put je taman svakom biciklistu rekreativcu.

Sudionici biciklijade pred Sveučilišnom knjižnicom dobit će startni broj, a startni broj omogućuje sudjelovanje u nagradnoj igri.

Biciklisti će na Bundeku imati priliku odložiti bicikle u ograđeni i čuvani parking te se nakon toga osvježiti na šankovima. Osim hladne Žuje, na raspolaganju će biti i voda Bistra ili neko drugo piće. A gosti će imati priliku počastiti se hranom iz woka koju priprema Matija, poznati zagrebački ugostitelj, pojesti roštilj u režiji poznatog dvojca Brko & Brko ili kušati meksičke specijalitete.

Hard core biciklisti moći će uživati i u vratolomijama biciklista na poligonu koji priprema Večernji list. Po želji moći ćete i srediti malo svoj bicikl, napumpati gume, pogledati biciklističku opremu ili sl. Bit će tu i šatori poliklinike Arithera, gdje će se mjeriti tlak i davati zdravstveni savjeti.

Ordinacija.hr, najposjećeniji portal iz zdravstvenog segmenta, predstavit će svoje usluge. Svi vi koji dođete s djecom moći ćete naići na sadržaje Radosti i Fora radionica. Partner Dacia prezentirat će nova vozila. Ako sve ovo nije dovoljan razlog da 30. svibnja rezervirate za Biciklijadu, možda ćete se predomisliti ako vam kažemo da je tu subotu na Bundeku i 50. po redu Floraart, veliki sajam cvijeća. Na glavnoj pozornici na jezeru Večernji će također osigurati i nekoliko bendova i DJ-a da zabavljaju posjetitelje.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved