Otočac
Događanja
7.5.2015. 8:18:33h
Europski tjedan u Otočcu
U organizaciji Ličko-senjske županije danas je u općinama i gradovima započelo obilježavanje Europskog tjedna. Turistička zajednica Grada Otočca uključila se svojim doprinosom
MPD01605 / flickr.com

U organizaciji Ličko-senjske županije danas je u općinama i gradovima započelo obilježavanje Europskog tjedna. Turistička zajednica Grada Otočca uključila se svojim doprinosom, na način da je u akciju uključila učenike OŠ „Zrinskih i Frankopana“ te mališane iz dječjeg vrtića „Ciciban“ koji su maštovito uz „pažljivo oko“ svojih nastavnika i odgajatelja oslikavali pločnike na Trgu Dražena Bobinca.

Dir. TZ Grada Otočca Mladenka Orešković kazala je da je TZ svoj doprinos obilježavanju Europskog tjedna između ostalog dala i na taj način da su podijelili 2.500 sadnica, kako ustanovama tako i građanima Grada Otočca. Ovo je jedna, mogli bi tako reći, od početnih ovogodišnjih akcija TZ Grada Otočca, s tim da je od 1. svibnja na Trgu Dražena Bobinca sa radom započeo i Info punkt (17 -20 sati), dodala je dir. Orešković.
I Grad Otočac uključio se u ovu hvale vrijednu manifestaciju što je potvrdio i zamjenik gradonačelnika Nenad Janković kazavši da ga raduje podatak da su se u obilježavanje Europskog tjedna uključili Osnovna škola i mališani iz dječjeg vrtića, što je cijeloj ovoj manifestaciji dalo poseban značaj.
Zamjenica župana Ličko senjskog Ivana Tomaš svoj doprinos obilježavanju Europskog tjedna dala je na taj način što je građanima Otočca dijelila sadnice.
„Ličko senjska županija cijeli ovaj tjedan uključena je u organizaciju obilježavanja Europskog tjedna, 10 godinu za redom, a druga godina da smo u Europi, tako da nam je posebno zadovoljstvo što smo kao punopravna članica nastavili taj kontinuitet koji smo i prije radili. Raduje nas što se ove godine s nama, tako reći udružila i TZ Grada Otočca, Osnovna škola „Zrinskih i Frankopana“ i dječji vrtić „Ciciban“, tako da se provodi i akcija crtanja po ulici i trgu cvjetnih doživljaja, znakova veselja i radosti, s čim se na određen način obilježava proljeće, radost i život, što Europa između ostalog promovira kao temeljne vrijednosti svih nas zajedno. Slika koju danas vidimo na ulicama Grada Otočca, koje vrve djecom, veseljem i radošću nešto je na što smo svi izuzetno ponosni, stoga i ovom prigodom zahvaljujem svima na odazivu i dobroj volji, te pomoći na organizaciji“ – kazala je zamjenica župana Ivana Tomaš.

Piše: Dražen Prša

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved