Dubrovnik
Obnova
6.5.2015. 11:43:59h
Najviši dubrovački hotel sezonu dočekuje u novom ruhu
Hotel Neptun, popularni dubrovački hotel koji posluje u okviru Importanne Resorta i ujedno najviši dubrovački hotel, novu sezonu dočekuje temeljito adaptiran. Nakon netom završene adaptacije hotel gostima nudi još udobniji i luksuzniji odmor u ambijentu prilagođenom najvišim svjetskim standardima.
objava za medije

Hotel Neptun, popularni dubrovački hotel koji posluje u okviru Importanne Resorta i ujedno najviši dubrovački hotel, novu sezonu dočekuje temeljito adaptiran. Nakon netom završene adaptacije hotel gostima nudi još udobniji i luksuzniji odmor u ambijentu prilagođenom najvišim svjetskim standardima.

Posebna pažnja posvećena je uređenju interijera, koji je nakon detaljnih dizajnerskih zahvata i uvođenja novih tehnoloških rješenja doživio istinsku preobrazbu.
Tehnološka i funkcionalna poboljšanja
Adaptacija interijera obuhvatila je sve segmente interijera i tehnoloških rješenja potrebnih u današnjim hotelima visoke kategorije, poput instalacije pametnih hotelskih soba, energetski efikasnog sustava grijanja i hlađenja, te instalacije efikasne rasvjete niske potrošnje i dugotrajnosti. Detaljnom reorganizacijom soba, interijerskim i funkcionalnim rješenjima, vrhunskom opremom te povećanjem površine određenog broja soba postigla se znatno bolja iskoristivost prostora te je omogućeno postavljanje dodatnih ležaja prema potrebi. Hotel je zadržao ukupni broj od 91 smještajne jedinice uz ukupno 186 ležaja, a velika pažnja posvećena je uređenju i opremi interijera svake sobe s ciljem da se gostima, osim samog estetskog dojma, pruži maksimalna praktičnost, udobnost, funkcionalnost te mogućnost relaksacije.
Iznimna udobnost uz spektakularne poglede
Dizajnom i funkcionalnošću sobe su prilagođene ugodnom boravku svih gostiju, kako sudionicima raznih kongresa tako i onima koji traže vrhunski odmor. Pažljivom reorganizacijom prostora stvorene su luksuznije i površinom veće sobe južne orijentacije sa predivnim pogledom na dubrovačke grebene. Gosti mogu uživati na loggiama sa pogledom na more, dok se u velikim sobama na 8. katu pruža spektakularan panoramski pogled. Kvalitetnom reorganizacijom, ali i integracijom osnovnih elemenata u jedinstveni stil, postignuta je skladna, opuštajuća atmosfera koja odiše modernim stilom i komforom. U interijerima su korišteni elementi oplemenjeni prirodnim furnirima ili lakiranim površinama, sve u nježnim tonovima koji pridonose osjećaju prozračnosti i nenametljivosti. Prilikom opremanja u velikoj mjeri su se koristili hrvatski proizvođači. U smještajnim jedinicama umjesto zastora se koriste električni blackout roloi kao dodatak inovativnim interijerskim rješenjima.
Efikasna rasvjeta
Posebna pozornost posvećena je i rasvjeti smještajnih jedinica i zajedničkih prostora, kako bi se stvorili ugodni i funkcionalni ambijenti. Sva ugrađena rasvjeta temelji se na LED tehnologiji, čime se postigla značajna ušteda u potrošnji električne energije i dugotrajnost. Sistemom pametnih soba i pažljivim konfiguriranjem zona paljenje rasvjete u smještajnim jedinicama, korisnicima je omogućeno olakšano korištenje svih tehnoloških rješenja uključivo i brzi wifi Internet koji je za sve korisnike besplatan u cijelom Resortu.
Glavni arhitekt zadužen za adaptaciju hotela Neptun, Domagoj Smodila i dizajnerica interijera Velinda Mršić, koji su tvorci cjelokupnog rješenja, zadovoljni su postignutim, a ujedno naglašavaju kako su ''hotelske sobe sada opremljene najmodernijom opremom i inovativnim rješenjima sukladno najvišim svjetskim standardima, počevši od ulaznih vrata s povećanom zvučnom izolacijom, preko kvalitetnog namještaja, pa sve do vrhunske tehnologije, odličnih LCD televizora i udobnih anatomskih ležaja, što Neptun sada uzdiže daleko iznad njegove kategorije hotela“.
Hotel Neptun je smješten na jednoj od najatraktivnijih dubrovačkih lokacija, rtu Babin kuk, a njegovom adaptacijom Importanne Resort nastavlja s dugogodišnjim infrastrukturnim ulaganjima, čime se obogaćuje turistička ponuda Dubrovnika, a gostima iz cijeloga svijeta nudi još bolje turističko iskustvo i vrhunski odmor tijekom cijele godine. 

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved