Poreč
Događanja
20.4.2015. 4:44:09h
Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvod za hrvatski turizam
Hrvatska gospodarska komora nastavlja akciju Kupujmo hrvatsko, ovoga puta novim specijaliziranim projektom "Kupujmo hrvatsko- Hrvatski proizvod za hrvatski turizam“ čiji je glavni cilj izravno umrežiti proizvođače i krajnje kupce.
logo

Hrvatska gospodarska komora nastavlja akciju Kupujmo hrvatsko, ovoga puta  novim specijaliziranim projektom "Kupujmo hrvatsko- Hrvatski proizvod za hrvatski turizam“ čiji je glavni cilj izravno umrežiti proizvođače i krajnje kupce.

Službeno otvorenje je u četvrtak, 23.4. 2015. u 10 sati u dvorani Žatika u Poreču, dok će građanstvo sajam moći posjetiti od 15 sati. Skup će otvoriti ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, ministar turizma Darko Lorencin, župan Istarske županije Valter Flego, gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanić i predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović.

Cilj akcije Hrvatske gospodarske komore koju ovoga puta organizira u suradnji s Gradom Porečom, jest potaknuti bolji plasman domaćih proizvoda i usluga u turizmu i to povezivanjem turističkog sektora i domaćih proizvođača.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved