Dubrovnik
Kongres
31.3.2015. 5:05:16h
Provedite dan s onima koji odlučuju o budućnosti hrvatskog turizma i osvojite noćenje za dvoje u brojim hrvatskim hotelima!
Hrvatski turistički kongres je stručna konferencijska manifestacija tematski posvećena turističkoj industriji i srodnim djelatnostima.
Dennis Jarvis / flickr.com

Cijeli niz značajnih turističkih kapaciteta i dalje je neiskorišten ili u neprihvatljivom stanju, trajanje turističke sezone i dalje je uglavnom svedeno na ljeto, a razvoj turističke infrastrukture na mnogim mjestima nije popraćen razvojem ljudskih potencijala i usluga, koje bi hrvatski turizam kvalitetno pozicionirale i pretvorile u moderan oblik industrije gostoprimstva sa svim granama, oblicima i turističkim proizvodima.

Stoga se otvaraju pitanja – da li je Hrvatska turistička zemlja ili zemlja turizma, da li su ljudi najvažnija infrastruktura turizma, predstavlja li promet nevidljivu ruku turističkog razvoja te kako se zapravo upravlja turističkim doživljajem?

Više u konferenciji saznajte u dokumentu u privitku i na web stranici.

Prilikom kupnje kotizacije sudjelujete u nagradnom natječaju!

Odgovorite na pitanje ''Koja je po Vama najatraktivnija turistička destinacija u Hrvatskoj i zašto?'' i osvojite vrijedne nagrade! Dobitnike objavljujemo 25. travnja 2015. godine.

Nagrade su:
Hoteli Olimpia – 2 x jedno noćenje za dvije osobe
Hoteli Baška - 2 x jedno noćenje za dvije osobe
Novi spa hotels & resort - 2 x jedno noćenje za dvije osobe
Lone - 2 x jedno noćenje za dvije osobe
Hilton - 2 x jedno noćenje za dvije osobe
Importanne resort - 1 x jedno noćenje za dvije osobe
Hotel Mozart- 2 x jedno noćenje za dvije osobe
Esplanada - jedno noćenje s doručkom uz večeru u restoranu Zinfandel's za dvoje, dobrodošlicu uz čašu pjenušca i VIP tretman u sobi.
Laguna Novigrad - 2 x jedno noćenje za dvije osobe
Bluesun - 3 x vikend za dvoje
Hotel KAJ - 1 x poludnevni spa odmor i ručak ili večera u srcu zagorja za dvije osobe
V.I.P. Royal Moroccan Hammam vikend u Kempinski Hotelu Adriatic za dvoje
3 x polica BEST DOCTORS od Croatia zdravstvenog osiguranja

Kako biste se prijavili na konferenciju i sudjelovali u nagradnom natječaju ispunite online prijavni obrazac.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved