Senj
30.6.2013. 7:10:50h
Akcija uređenja plaže u Senju
U organizaciji PU Senj i uz aktivno sudjelovanje Grada Senja očistila se gradska i okolne plaže u Senju
Stefan Richter / wikimedia.org

Policijski službenici Policijske postaje Senj zajedno s učenicima četvrtog razreda Osnovne škole „S.S. Kranjčević“ iz Senja i članovima humanitarne udruge Klub „Bura“ iz Senja, uklanjali su onečišćenje s gradske plaže „Điga“, pri čemu su učenici i članovi humanitarne udruge pokazali velik interes, posebno zbog činjenice da su provođenjem akcije doprinijeli ljepšem izgledu grada.
Tijekom provođenja same akcije učenicima se ukazivalo na usvajanje zdravih stilova života te podizanje razine samosvijesti o odgovornosti u očuvanju vlastitog i tuđeg zdravlja i okoliša, poticalo ih se na razmišljanje o štetnim životnim navikama.
U provođenje alkcije aktivno se uključio Grad Senj donirajući napitke kojima su se osvježili sudionici akcije.
Po završetku, učesnicima je omogućeno razgledavanje službenog plovila, kojom prilikom su policijski službenici pmorske policije Policijske postaje Senj odgovarali na pitanja znatiželjnih mališana vezanih za rad na akvatoriju.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved