Mali Lošinj
Podrška
17.3.2014. 8:12:34h
Lošinj: poduzetnička podrška turizmu
Turistička zajednica i Grad Mali Lošinj organizirali su prvi Forum lošinjskih iznajmljivača nazvan ''Inovativni privatni!''. Na njemu su se predstavili lošinjski mali privatnici koji pružaju brojne usluge u podizanju kvalitete ponude lošinjskog turizma: od tiskara, ljekarni, trgovaca bijele tehnike, do predstavnika banaka i osiguravajućih kompanija.
/ hrt.hr

Na otoku Lošinju se svake godine vlasnicima apartmana i soba predstave planovi i projekti Grada i Turističke zajednice, upoznaje ih se s novitetima u zakonodavstvu i novitetima u destinaciji. Kao i proteklih sedam godina lošinjski iznajmljivači pokazali su izuzetan interes. U kongresnim dvoranama Wellness Hotela Aurora okupilo ih se više od 250, a na štandovima je proizvode i usluge predstavilo njih tridesetak.

Predstavljajući projekte Grada u ovoj godini gradonačelnik Gari Cappelli naglasio je važnost aerodroma: da bi se turistička sezona produžila, da bi destinacija bila lakše i brže dostupna gostima te da bi se pronašla nova emitivna tržišta. Podsjetio je da privatni iznajmljivači imaju prednost individualnog pristupa gostu i naglasio koliko su važni dizajn i opremanje apartmana te nova ulaganja u kapacitete jer su gosti koliko zahtjevni, toliko i zahvalni i vjerni.

Zadovoljstvo suradnjom s iznajmljivačima i odazivom nije krila direktorica turističkog ureda turističke zajednice Đurđica Šimičić koja je podsjetila da nešto manje od 900 iznajmljivača na otoku Lošinju ostvari gotovo 50% ukupnih noćenja.

Piše: Branko Domac

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved