Bol
Otkazano
17.3.2014. 7:32:56h
Vijećnici Braća odbili Ultra Europe Beach party!
Ultra Beach party se nažalost neće održati na plaži Zlatni rat na Bolu! Vijećnici su odlučili većinom glasova da se ovo rješenje ne prihvati te su obacili mogućnost da se ovaj event održi na plaži prenosi Dalmacijanews u ekskluzivnom intervju.
David Locke / flickr.com

Ultra Beach party se nažalost neće održati na plaži Zlatni rat na Bolu! Vijećnici su odlučili većinom glasova da se ovo rješenje ne prihvati te su obacili mogućnost da se ovaj event održi na plaži prenosi Dalmacijanews u ekskluzivnom intervju.Nažalost načelnik općine Tihomir Marinković bio je za održavanje partyja, kako je rekao to bi donjelo više koristi nego štete, no ostatak vijećnika se nije složio sa njegovom odlukom te je ona odbijena.

Razlozi radi kojih se ovaj događaj neće održati su upitna mogućnost da se naruši dio eko sustava i neki su smatrali da bi to bilo štetno za plažu Zlatni Rat, a da za destinaciju ne bi bilo velike koristi. Novinar je pitao da li zna koliko je ovo mogla biti dobra i velika promocija za sam otok na što je načelnik odgovorio: ” Kao načelnik mogu zaključiti da je očito da mi još nismo spremni za svjetske projekte ma koliko netko garantirao za realizaciju i ma koliko marketinški stručnjaci procjenjivali taj događaj kao vrhunski.”

Mladi grada Brača su većinom ZA dok su stariji koji preferiraju obiteljski turizam protiv odgovorio je gosp. Marinković.
Nažalost ovo je još jedan od slučajeva kako nismo dorasli novim trendovima koji bi pomogli kako samom turizmu tako i gradu. Hvalimo se kako smo jedna od najpoželjnijih destinacija u svijetu te da prihvaćamo nove izazove i standarde, a kada se ovakva jedna manifestacija koja donosi na desetke tisuća turista neznamo kako bi reagirali.  Vijećnike otoka bi trebalo pitati kako je moguče da jedan Brazil na svojoj najpoznatijoj plaži održi event za više od 30000 ljudi, Balaton jezero koje je jedno od najljepših u Europi održava festivale na samom jezeru, plaža Zrće koja napravi jednodnevni event na samoj plaži?  Nažalost,  kako je rekao načelnik općine, mi još očito nismo spremni za svjetske projekte.¸

Piše: Ivan
Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved