Ludbreg
Strateški plan
14.3.2014. 12:04:54h
U ponedjeljak prezentacija “Strateškog plana razvoja turizma destinacije Ludbreg”
Institut za turizam iz Zagreba u ponedjeljak, 17. ožujka održat će prezentaciju "Strateškog plana razvoja turizma destinacije Ludbreg".
korom / flickr.com

Institut za turizam iz Zagreba u ponedjeljak, 17. ožujka održat će prezentaciju "Strateškog plana razvoja turizma destinacije Ludbreg".

Prezentacija će biti održana u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta "Dragutin Novak", s početkom u 10 sati.

Prema službenim podacima do kojih su došli stručnjaci Instituta za vrijeme čestih dolazaka, Ludbreg godišnje posjeti oko 200.000 izletnika, a najčešće su to hodočasnici, učenici, umirovljenici te pojedinačni gosti.

Ludbreg godišnje ima 4.300 turističkih dolazaka, a turisti ostvaruju oko 6.800 noćenja. Najviše ih je iz Hrvatske (50 posto), Poljske (30 posto) i Italije (7 posto). Institut ističe heterogenost gostiju Ludbrega, jer je primijećeno da njih 20 posto dolazi iz 30-ak raznih zemalja.

Stručnjaci ističu kako je u Ludbregu već pokrenuto niz dobrih ideja te da postoje uvjeti da se nešto što je "zgodno imati" pretvori u nešto što će osigurati i prihode, donijeti nova radna mjesta te razvijati grad.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved