Rovinj
Zračna predstava
13.3.2014. 8:14:09h
Red Bull Air Race sjajan primjer proizvoda koji privlači goste
Ovaj veliki svjetski spektakl po prvi puta će se održati u Hrvatskoj 12. i 13. travnja
Martin Pettitt / flickr.com

- Jedan od ključnih elemenata Strategije razvoja turizma je upravo jačanje pred i posezone, odnosno poticanje turističkih proizvoda koji privlače goste u Hrvatsku i izvan glavnog dijela ljetne sezone. Red Bull Air Race u Rovinju sjajan je primjer takvog proizvoda, stoga će Ministarstvo turizma nastaviti snažno podržavati slične inicijative i projekte, jer događaji globalnih dimenzija u velikoj mjeri pridonose jačanju brenda Hrvatske kao destinacije s kvalitetnim turizmom - rekao je danas u Rovinju ministar turizma Darko Lorencin.

Ovaj veliki svjetski spektakl po prvi puta će se održati u Hrvatskoj, u Rovinju 12. i 13. travnja, a prema procjenama, Red Bull Air Race privući će oko 80 tisuća posjetitelja.

Piše: Elena Čuljat

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved