Jačanje odnosa
6.3.2014. 9:12:19h
Hrvatima više ne treba viza za Arapske Emirate
Uz Hrvatsku, vize su ukinute Poljskoj, Sloveniji, Slovačkoj, Češkoj, Litvi, Mađarskoj, Letoniji, Estoniji, Malti, Cipru, Rumunjskoj i Bugarskoj.
milos milosevic / flickr.com

jedinjeni Arapski Emirati 22. ožujka ukidaju vize za građane 13 zemalja EU, među kojima je i Hrvatska, objavilo je tamošnje Ministarstvo vanjskih poslova.

Ministarstvo navodi da će odluka o ukidanju viza ojačati političke odnose između UAE-a i Europske unije, pomoći u jačanju gospodarskih odnosa i bilateralne trgovine, ohrabriti međusobna ulaganja, kao i promicati turizam.

Uz Hrvatsku, vize su ukinute Poljskoj, Sloveniji, Slovačkoj, Češkoj, Litvi, Mađarskoj, Letoniji, Estoniji, Malti, Cipru, Rumunjskoj i Bugarskoj.

Piše: Sandra Veljković

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved