Vukovar
Lorencin u Vukovaru
17.3.2015. 9:36:16h
Ministarstvo turizma u uređenje multimedijalne dvorane uložilo 700.000 kn
Lorencin je rekao da je na polju turizma u Vukovaru vidljiv napredak
ivoras / flickr.com

Ministar turizma u Vladi RH Darko Lorencin otvorio je danas u Vukovaru, na brodu u putničkom pristaništu, multimedijalnu dvoranu koja će služiti za prihvat turista koji dolaze u grad riječnim kruzerima.

Lorencin je tom prilikom rekao da je na polju turizma u Vukovaru vidljiv napredak, a da se to ogleda i po sve boljim brojkama. Kazao je i kako je Ministarstvo turizma i pomorstva u uređenje multimedijalne dvorane uložilo 700.000 kuna.

U 2014. godini 30 tisuća turista
Prema riječima ravnateljice Lučke uprave Vukovar Božane Matoš tijekom prošle godine na ovo vukovarsko pristanište pristalo je ukupno 217 kruzera sa oko 30.000 turista. Istaknula je kako su najave pristajanja za ovu godinu još veće.

Tijekom svoje posjete Vukovaru Lorencin je posjetio Muzej vučedolske kulture na Vučedolu gdje je razgledao radove na njegovom unutrašnjem uređenju. Taj muzej bi za posjetitelje trebao biti otvoren ove godine. Nakon posjete Vukovaru Lorencin je zajedno s članovima vijeća Hrvatske turističke zajednice brodom se uputio prema Iloku gdje se sutra održava sjednica Turističkog vijeća HTZ.

Piše: Branimir Bradarić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved