Orahovica
Vrlo dobro, Odlično!
5.3.2015. 4:59:33h
Orahovica među Top destinacijama svijeta
Zainteresirani za grad Orahovicu kao turističku destinaciju koju bi predstavili u top destinacije diljem svijeta, u jedinstvenom sustavu gdje bi se odabralo samo 20 najkvalitetnijih destinacija iz cijele Hrvatske.
/ icv.com.hr

U Grad Orahovicu došao je upit iz turističkog panoramskog vodiča „Skyline web cams“ čiji je direktor nakon prvog kontakta osobno nazvao gradonačelnika Josipa Nemeca te rekao da su zainteresirani za grad Orahovicu kao turističku destinaciju koju bi predstavili u top destinacije diljem svijeta, u jedinstvenom sustavu gdje bi se odabralo samo 20 najkvalitetnijih destinacija iz cijele Hrvatske.

Prilikom ulaska u Skyline web cams i samog odabira lokacije Grada Orahovice te njegove ljepote bili bi uvršteni u panoramski vodič kojim se pruža gledateljima jednim klikom jedinstven prikaz uživo top destinacije svijeta kao što su Rim (Colosseum, Venecija, Assisi Panteon, Fontana di Trevi, Pantheon, Milanska katedrala…) Madrid, Tenerife, London, New York, Sydney, Dubai, Budimpešta, Berlin, Beč, Mont Blanc itd.

Iz Hrvatske su kao top 20 destinacija uvršteni Trg bana Jelačića, Zagrebačka katedrala, Dubrovačke zidine – TZ Dubrovnik, Dioklacijanova palača, NP. Plitvička jezera, trg Forum – TZ Pula, Grad Rijeka, palača Bembo –TZ Bale, Melia resort, Adriatic Luxury Hotels itd…

Nakon dogovora o sastanku u Orahovicu su došli inženjeri tvrtke „NSS alarm studio“ te je dipl. ing. Nikola Šurdonja (direktor tvrtke) objasnio da bi sa već postojećih kamera na izletištu „Orah“ povećali brzinu protoka podataka i sustav nadogradili novom tehnologijom te bi se moglo spojiti više korisnika nego do sada. S kamera bi se moglo (kao i do sada) „streamati“ na web portal Grada ili na bilo koju drugu web stranicu, a direktan stream bi išao i na You Tube. Novi sustav mogao bi snimati „Time-lapse“ tehnika fotografiranja kod koje se slike uzimaju u puno sporijem intervalu nego će biti prikazane, a rezultat toga je video koji dobiva efekt “ubrzavanja vremena”.

Snimak sa istih kamera išao bi direktno i na stranice www.skylinewebcams.com te bi se tako Orahovica kao turistička destinacija promovirala u svijetu.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved