Varaždin
Fotkam Hrvatsku
4.3.2015. 7:39:26h
Fototurizam kao turistički proizvod
Turistička zajednica grada Varaždina će u suradnji s Udrugom nezavisnih putničkih agencija Hrvatske u ponedjeljak, 09. ožujka, organizirati okrugli stol pod nazivom Fototurizam – turistički proizvod?
Tejvan Pettinger / flickr.com

Turistička zajednica grada Varaždina će u suradnji s Udrugom nezavisnih putničkih agencija Hrvatske u ponedjeljak, 09. ožujka, organizirati okrugli stol pod nazivom Fototurizam – turistički proizvod? 

Okrugli stol će se održati u Palači Herzer, s početkom u 11 sati, a na njemu će sudjelovati predstavnici Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Udruge nezavisnih putničkih agencija Hrvatske, Turističke zajednice grada Varaždina te organizacija koje se bave fototurizmom u praksi.

Teme okruglog stola bit će utjecaj fotografije na razvoj i promociju turističkih sadržaja destinacije, prilagodba destinacije za fototurizam te primjeri dobre prakse iz fototurizma. Isto tako, dotaknut će se i urbani kontekst kreiranja novih proizvoda fototurizma te destinacija u očima posjtitelja, odnosno fotografija gostiju destinacije kao promotivni alat. Tijekom okruglog stola razgovarat će se i o  sprezi fototurizma  s drugim selektivnim oblicima turizma, kao što su ruralni, edukativni, aktivni ili kulinarski turizam.

Okrugli stol Fototurizam – turistički proizvod? bit će otvoren za javnost, a prijavu je moguće do petka, 06. ožujka, do 14 sati poslati na e-mail info@tourism-varazdin.hr . U e-mailu je potrebno navesti ime i prezime te područje djelatnosti, odnosno interesa. 

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved