Dubrovnik, Zagreb
Grad u zrcalu
2.3.2015. 5:00:04h
Kvragu ovakvi dizajneri. Koja je poruka ovakvog Dubrovnika?
Kvragu i ovakvi dizajneri. Koju poruku nosi zrcaljena slika Dubrovnika na plakatu Hrvatskog turističkog kongresa? Trebali smo Grad okrenuti u drugom smjeru?
/ dulist.hr

Kvragu i ovakvi dizajneri. Koju poruku nosi zrcaljena slika Dubrovnika na plakatu Hrvatskog turističkog kongresa? Trebali smo Grad okrenuti u drugom smjeru? – komentirao je na svom Facebook profilu DuListov kolumnist i PR stručnjak Zoran Pucarić plakat za događaj koji se u organizaciji jednog nacionalnog medija održava krajem travnja u Zagrebu.

Na plakatu je, naime, poznata vizura Grada, ali ju je autor plakata iz nekog razloga ‘zavrtio’ kako bi, pretpostavljamo, sve skupa učinio zanimljivijim.

Ovdje vrijedi reći kako su Dubrovčani kroz godine već navikli na razne ideje i vizualna rješenja vezana za povijesnu jezgru, ali ako ćemo već koristiti svjetski poznatu vizuru Grada, trebamo li je mijenjati, vrtiti i vizualno iskrivljavati?

Još više dobiva na značaju kad se to radi u svrhu turizma, pa makar i za jedan manji skup pomalo i pretencioznog naziva.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved