Virovitica
Ciklo turizam
10.2.2015. 5:52:03h
Otvorena nova ruta biciklističkih staza
U sklopu IPA programa prekogranične suradnje Mađarska - Hrvatska, nepovratnim sredstvima EU financiran je projekt „Experience and enjoy the Drava Valley by bicycle“ (Doživite i uživajte u dravskoj nizini biciklom), akronima „Drava4Enjoy“.
Ian Sane / flickr.com

U sklopu IPA programa prekogranične suradnje Mađarska - Hrvatska, nepovratnim sredstvima EU financiran je projekt „Experience and enjoy the Drava Valley by bicycle“ (Doživite i uživajte u dravskoj nizini biciklom), akronima „Drava4Enjoy“. Nositelj projekta je Virovitičko-podravska županija, a partneri su mađarski grad Szentlörinc i Razvojna agencija VIDRA.
Virovitičko-podravska županija je kroz projektne aktivnosti obnovila kuriju Janković u Kapela Dvoru u budući Turističko-edukacijski centar za biciklistički turizam, dok je na području Szentolörinca sagrađeno novih sedam kilometara biciklističkih staza te označeno deset kilometara postojećih. Nakon isteka projekta, mađarski partneri su dobili uporabnu dozvolu te je održana svečanost otvaranja novih dionica biciklističkih staza na području Szentlörinca. U ime hrvatskih partnera svečanosti je nazočila Sanja Bošnjak, zamjenica župana Virovitičko-podravske županije, koja je zajedno s Nagy Csaba, županom županije Baranja te gradonačelnikom Szentlörinca, pustila u korištenje novosagrađenu rutu.

Piše: V.G.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved