Korčula
Romantični otoci i mjesta
2.2.2015. 6:07:08h
Korčulanski biser Palača Lešić Dimitri među najromantičnijim utočištima svijeta
Časopis Forbes sastavio je listu deset najegzotičnijih i najromantičnijih otočnih lokacija među kojima se našla i Korčula, točnije palača Lešić Dimitri.
/ lesic-dimitri.com

Časopis Forbes sastavio je listu deset najegzotičnijih i najromantičnijih otočnih lokacija među kojima se našla i Korčula, točnije palača Lešić Dimitri.

Korčulanski turistički biser tako se našao na istoj listi s egzotičnim lokacijama iz Brazila, Tajlanda, Tanzanije i Fidžija.

– Korčula je mjesto početka Puta svile i dom Marka Pola. On je bio inspiracija dizajnerskom timu koji je opremio ovu luksuznu palaču u srcu starog grada. Pet apartmana u obnovljenoj palači iz 18.stoljeća opremljeno je predmetima poput onih kojima je trgovao Marko Polo – piše Forbes.

Cjelovitu listu možete vidjeti ovdje.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved