Pohvalna i pametna gesta
31.1.2015. 16:19:17h
HTZ pobjednika Super Bowla vodi na 'put kući' u Hrvatsku
Oba trenera koja predvode momčadi na sutrašnjem Super Bowlu imaju hrvatske korijene što je neočekivano i iznimno brzo iskoristila Hrvatska turistička zajednica
Andrew Skudder / flickr.com

Hrvatska turistička zajednica trenera pobjedničke momčadi sutrašnjeg Super Bowlavodi na 'put kući', u Hrvatsku. Iako se na prvi pogled radi o krajnje nejasnom potezu, u pitanju je vrhunski PR koji će sigurno doprinijeti popularizaciji hrvatskog turizma u SAD-u, zaključuje Forbes.
SuperBowl kao 'sraz hrvatskih trenera'
Naime, na ovogodišnjem će Super Bowlu snage odmjeriti New England Patriots iSeattle Seahawks koje predvode treneri Bill Belichick i Pete Caroll. Obojica imaju hrvatske korijene, što je otkrio voditelj nedavno održane konferencije za medije, piše Forbes, koji nadolazeću utakmicu opisuje kao 'sraz hrvatskih trenera'.

I tu u priču ulazi Hrvatska turistička zajednica koja je iskoristila ovu zanimljivu situaciju te će pobjedničkom treneru omogućiti da 'istraži zemlju svojih predaka te iskusi povijest, predivne krajolike, bogatu povijesnu baštinu, arhitekturu te kuhinju'.

Piše: Marin Zdelar
Link na cijeli članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved