Novalja
Još jedno priznanje
24.1.2015. 9:35:52h
Dokumentarni film Papaya Make Some Noise osvojio The Castell Award
Višestruko nagrađivan hrvatski dokumentarni film Papaya Make Some Noise preporučaju strani kritičari diljem Europe i Amerike, a na mnogobrojnim je prestižnim svjetskim filmskim festivalima ostvario zapažen uspjeh u kategoriji najboljeg turističkog te glazbeno-dokumentarnog filma u 2014. godini.

Višestruko nagrađivan hrvatski dokumentarni film Papaya Make Some Noise preporučaju strani kritičari diljem Europe i Amerike, a na mnogobrojnim je prestižnim svjetskim filmskim festivalima ostvario zapažen uspjeh u kategoriji najboljeg turističkog te glazbeno-dokumentarnog filma u 2014. godini. Dokumentarac ima preko deset nominacija, a prvu nagradu dobio je na čak tri prestižna svjetska festivala; Barcelona Film Festivalu, San Pedro International Film Festivalu te američkom Knoxville Film and Movie Festivalu!
mont 6_4 Papaya
Dokumentarni film „Papaya Make Some Noise“ priča zanimljivu povijesnu i glazbenu priču o nastanku kluba Papaya i najpopularnije hrvatske party plaže Zrće te svojevrsnom turističkom fenomenu koji je prepoznat u preko 80 svjetskih zemalja. Film je u lipnju doživio  svjetsku premijeru u Americi čije je prikazivanje bilo okrunjeno velikim završnim Papaya partyjem.
Ovaj je dokumentarni film osvojio prvo mjesto u kategoriji najboljeg glazbeno-dokumentarnog filma 2014. na San Pedro International Film Festivalu, Barcelona Film Festivalu, američkom Knoxville Film and Movie Festivalu, te je bio nominiran u istoj kategoriji na New York Independent Film Festivalu, Las Vegas Film Festivalu, Cinema City festivalu u Novom Sadu te mnogim drugima. Treba napomenuti i kako je film na austrijskom CIFFT-u (međunarodni odbor za izbor najprestižnijih turističkih fimova) nominiran u kategoriji najboljih turističkih dokumentaraca na svijetu.
Internacionalni uspjeh dokumentarnog filma uvelike je doprinio promociji Hrvatske kao mlade i zanimljive turističke destinacije koja nudi širok spektar zanimljivog sadržaja, s posebnim naglaskom na festivalskom turizmu, u kojemu je Papaya klub bila pionir.
Hrvatska se na karti svjetskog festivalskog turizma u posljednjih 5 godina vrlo kvalitetno pozicionirala te možemo čak reći kako je postala nezaobilazna festivalska destinacija koja vrlo dobro prati svjetske trendove.
Festivalski turizam pruža ujedinjeno iskustvo atraktivne lokacije, kvalitetne glazbe i bogatog turističkog sadržaja. Upravo su festivalski sadržaji u posljednje vrijeme postali osnovni pokretač turizma u Hrvatskoj, odnosno predstavljaju osnovni povod većine turističkih dolazaka. Dokumentarni će film u cjelosti uskoro biti dostupan na Youtube-u. Pogledajte trailer.

Piše: muskiportal.com

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved