Nautika
21.1.2015. 15:19:10h
Sajam nautike u Dusseldorfu pokazao da je Hrvatska nautički HIT
Hrvatska se opet fantastično predstavila na sajmu nautike u Dusseldorfu. Preko 250 000 posjetitelja sajma je moglo vidjeti u paviljonu 13 mnoge izložbene štandove s hrvatskim charter kompanijama i različitim agencijama koje predstavljaju ponudu nautičkog turizma u Hrvatskoj.
/ kigo.hr

Hrvatska se opet fantastično predstavila na sajmu nautike u Dusseldorfu. Preko 250 000 posjetitelja sajma je moglo vidjeti u paviljonu 13 mnoge izložbene štandove s hrvatskim charter kompanijama i različitim agencijama koje predstavljaju ponudu nautičkog turizma u Hrvatskoj.

Vjekoslav Ključarić nam je napomenuo da se ove godine prvi put sa svojom tvrtkom iz Punta KORO charter nalaze na ovome sajmu i da je zadovoljan s upitima i kontaktima sa svojim klijentima s kojima je sada bliži i u zimskom periodu.

Hrvatska je najvažnija nautička destinacija u Europi i to je svima jasno. Broj marina, bova, broj otoka, sigurnost plovidbe, vrhunski restorani, gastronomija i pića. Mnogobrojna događanja, zabave, partiji, čisto more i ugodna klima te najvažnije Hrvati kao domaćini. Sve nabrojano je izrazito važno za svakoga turista pa ne čudi da je paviljon 13 dominirao imenom HRvatska, Kroatien, Croatia.

Najviše nautičkog upita za sada ima za srednji hrvatski Jadran, Zadar, Kornati, slapovi Krke, Šibenik, zatim slijedi Split, Hvar, Brač, Korčula i Vis, a nakon toga ostale destinacije. Nautičari vole naše otoke, a sve više se traže brodovi iznad 15 metara i katamarani.

Iz Mare yachtinga koji ima bazu u Šibeniku i uglavnom imaju katamarane, poručuju da je ove godine upita više nego ikada. Vlasnici kopanije su i sami Nijemci i kažu da se u Hrvatskoj može napraviti odličan posao. Treba raditi, ulagati u marketing, znati jezike i biti profesionalan. To je tajna.

Nautika jednako Hrvatska i Hrvatska jednako nautika. To nam je dokazao i sajam u Dusseldorfu. Ovaj sektor gospodarstva je hrvatska budućnost, a posebno veseli da se na hrvatskom moru nalazi i sve više charter brodova koji su i napravljeni u Hrvatskoj poput Salone, Pičuljana, Vektora, Adrije i još ponekih novih.
Hrvatska je spremna za nautičku sezonu 2015.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved