Festival gastronomije
20.11.2013. 17:58:50h
Otvoren međunarni festival gastronomije u Sarajevu
U organizaciji Udruženje gastronoma ''Gastro kutak'', 19. studenog u Sarajevu otvoren je međunarodni festival gastronomije pod nazivom Sarajevo Gastronomy Festival.
minorissues / flickr.com

U organizaciji Udruženje gastronoma ''Gastro kutak'', 19. studenog u Sarajevu otvoren je međunarodni festival gastronomije pod nazivom Sarajevo Gastronomy Festival. Službeni naziv sajma je ''Bosanski dukat 2013'', te se ponavlja već drugu godinu. Festival će trajati četiri naredna dana.

Cilj ovoga sajma je dodatno promovirati lokalne Bosanko Hercegovačke prehrambene i vinske proizvode, kao i cjelokupnu gastro ponudu.

Međunarodni nivo festivalu daju natjecatelji iz 15 zemalja, između ostalih i Italije, Turske, Ukraine, Slovenije.

Uz natjecanje kuhara, ove godine po prvi puta se priprema i natjecanje konobara u spravljanju koktela u dvije kategorije prema svjetskim standardima. 

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved