Brinje
Doček u podne
2.1.2015. 7:01:35h
Već tradicionalnim dočekom u podne Brinje dočekalo Novu 2015. godinu.
Treću godinu za redom Brinje je Novu godinu dočekalo 12 sati prije ostalih.
objava za medije

Treću godinu za redom Brinje je Novu godinu dočekalo 12 sati prije ostalih.
Ovaj puta najveselija proslava u godini održala se u Vatrogasnom domu zbog velike hladnoće kakva i priliči ličkoj Novoj godini.
Da bi svima ipak bilo toplo i veselo, atmosferu su držali bend Dobitna kombinacija i Zvonimir Ostović koji su sa svirkom počeli oko 11 sati.
Nekoliko minuta prije podneva slavlje se preselilo ispred doma gdje je uz živu glazbu i prigodni šampanjac dočekana podnevna Nova godina. Uz kuhano vino i kobasice koje su spremno čekale sve goste, bilo je i za očekivati da će se slavlje produžiti do popodnevnih sati, a na plesnom podiju je bilo itekako živo.
Lijepih želja nije nedostajalo, a ova će mala lička općina 2015. godinu posvetiti razvoju turističkih potencijala, koje Lika i brinjski kraj itekako imaju.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved