Događanja
24.12.2014. 10:13:37h
Konferencija Pametna suradnja u obalnom i pomorskom turizmu
Više informacija i registracije na stranicama Europske komisije.
Mario Fajt / flickr.com

U Bruxellesu će, 20. siječnja 2015. godine, biti održana konferencija Pametna suradnja u obalnom i pomorskom turizmu: poticanje transnacionalnih partnerstava kroz stvaranje klastera i umrežavanje. Konferencija je organizirana s ciljem poticanja suradnje između dionika u području obalnog i pomorskog turizma, u okviru Europske strategije za veći rast i radna mjesta u obalnom i pomorskom turizmu, usvojene 20. veljače 2014. godine.

Također će se, prema ciljevima Strategije Europske unije za jadransku i jonsku regiju, govoriti o izgradnji klastera i umrežavanju dionika u području obalnog i pomorskog turizma u jadranskoj i jonskoj regiji, instrumentima važnim za pokretanje inovacija i razvoja na regionalnoj i lokalnoj razini.

Više informacija i registracije na stranicama Europske komisije.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved