Sajam
17.2.2014. 10:43:31h
Beogradski Sajam Turizma 2014 od 27.februara do 2.marta
Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Više od 30 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca.
neverending september / flickr.com

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Više od 30 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

Prethodne godine na Sajmu turizma svoju ponudu predstavilo je više od 880 izlagača, a broj posetilaca premašio je 58 hiljada. Međunarodni karakter ove manifestacije potvrđuje više od 250 inostranih izlagača iz 43 zemlje – za ovaj poslovni sajam svake godine zainteresovan je sve veći broj izlagača iz celog sveta.

Od 2003. godine član je Evropske asocijacije turističkih poslovnih sajmova – ETTFA. Kvalitet je ovu manifestaciju „učlanio“ u još jednu prestižnu organizaciju – Svetsku asocijaciju turističkih poslovnih sajmova – ITTFA.

Pod okriljem Sajma turizma od 2005. godine održava se i Sajam ugostiteljske opreme – HORECA, a u istom terminu održava se i Međunarodni sajam vina – BEOWINE.

Brojne nagrade i pohvale govore da se radi o najuspešnijoj turističkoj manifestaciji u Srbiji i regionu.

36. Sajam turizma održaće se na Beogradskom sajmu od 27. februara do 2. marta 2014. godine. Ova najveća turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi okupiće preko 1.000 izlagača iz rekordnog broja zemalja.

Porukom Ispunjavamo želje, najveće turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata posetiocima ovogodišnjeg Sajma turizma ponudiće aranžmane za predstojeću turističku sezonu. Posetioci će, takođe, imati priliku da dobiju First Minute ponude za ovo leto, sa popustima i do 40 odsto. Organizatori Sajma turizma predstaviće Srbiju kao zanimljivu turističku destinaciju sa bogatim i raznovrsnim sadržajima za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju, avanturu…

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Indonezija, najrazuđenija ostrvska država na svetu, sa 17.000 ostrva, sa velikim turističkim i kulturnim potencijalom. Ova daleka zemlja predstaviće egzotične destinacije – ostrva Bali i Javu, Sumatru…

Istovremo sa održavanjem 36. Međunarodnog sajma turizma, održaće se i 10. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA i 5. Sajam vina BeoWine, manifestacije koje turizam čine potpunim.

Ispunjenje želja počinje na Sajmu turizma!

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved