Brinje
Doček
19.12.2014. 11:25:42h
Prvi lički uranjeni doček – i Brinje Novu čeka u podne!
Općina Brinje i ove će godine ispratiti Staru i dočekati Novu na njima poseban način.
objava za medije

Općina Brinje i ove će godine ispratiti Staru i dočekati Novu na njima poseban način.

Mala lička općina Brinje drugu godinu za redom Novu godinu će dočekati u podne.  Organizacijom 12 sati uranjenog dočeka pridružuju se trendu koji su posljednjih godina odlučili pratiti brojni gradovi diljem Hrvatske, a brinjski tako postaje prvi organizirani „podnevni doček“ u Lici.

S obzirom da je sadržaj najvažniji, iz Općine Brinje aktivno su pristupili poboljšanju ponude za građane, ali i sve one koji izaberu Liku za najluđu noć i dan u godini.

Na Trgu Janka Vukovića Podkapelskog, održati će se velika proslava uz bend Dobitna Kombinacija i Zvonimira Ostovića. Slavlje počinje u 11 sati, kada će sve posjetitelje rasplesati birani izvođači, dobro poznati u ličkom kraju. Zvonimir Ostović jedan je od aktivnijih njegovatelja glazbenog izričaja Like i Gacke na harmonici, dok je bend Dobitna kombinacija poznat s mnogih svadbi i raznih zabava u Gospiću, Otočcu i Brinju.

Mjesto podno Sokolca, po povijesnim izvorima svoje temelje dobilo je u davna prapovijesna vremena. Preko Japoda, Rimljana i Frankopana, duga brinjska povijest ocrtala se sve do današnjih dana kada je Općina jedna od perspektivnijih s značajnim turističkim potencijalom i ciljanim planovima za razvoj općine.

Organizator Dočeka u podne je Planinarsko Društvo “Škamnica” iz Brinja, a pokrovitelj Općina Brinje i načelnik gosp. Zlatko Fumić.

Posjetite Brinje, iskusite pravu ličku zabavu i dobro se zabavite posljednjeg dana ove godine!

Sve informacije o događaju možete pratiti na službenom Facebook eventu: Doček u podne/Brinje – 31.12. 

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved