Vir
Bruxell
12.2.2014. 9:38:26h
Prezentacija turističkih potencijala i razvojnih projekata otoka Vira u Bruxellesu
Prezentaciju razvojnih infrastrukturnih projekata voditi će načelnik Općine Vir Kristijan Kapović, a prezentaciju turističkih projekata direktor općinske tvrtke „Vir turizam“ Zdenko Mičić.
Bavag / wikipedia.org

Sutra se u prostorijama Predstavništva Hrvatske gospodarske komore u Bruxellesu održati će se prezentacija turističkih potencijala i razvojnih projekata otoka Vira pod nazivom „Vir - otok s dva lica“. Predstavljanje razvojnih i turističkih projekata u Bruxellesu izuzetno je važno za Općinu Vir jer se većina kapitalnih projekata planira kandidirati za dobivanje sredstava iz strukturnih i kohezijskih fondova Europske unije.

Tako će se predstaviti projekti poput onog najznačajnijeg, a to je izgradnja vodoopskrbnog i kanalizacijskog sustava, koji će se graditi u suradnji i na području četiriju lokalnih samouprava Vira, Privlake, Nina i Vrsi. Predstaviti će se projekt uređenja obalnog pojasa od rta Kaštelina do uvale Prezida s turističkim sadržajima, komunalnom lučicom i dvije nautičke marine, zatim projekt izgradnje sportsko-rekreacijskog centra, obrazovne infrastrukture poput osnovne škole te projekti općinske tvrtke „Vir turizam“ kao što su autokamp, već spomenute nautičke marine i hotel.

Prezentaciju razvojnih infrastrukturnih projekata voditi će načelnik Općine Vir Kristijan Kapović, a prezentaciju turističkih projekata direktor općinske tvrtke „Vir turizam“ Zdenko Mičić. Prezentacija je zakazana za 13:00 sati, a svoj dolazak već su potvrdili hrvatski europarlamentarci, predstavnici gospodarskih institucija i turističkih agencija smještenih u Bruxellesu te brojni predstavnici medija.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved