ZigZag Beograd
17.12.2014. 7:52:01h
Najbolje ocijenjen hotel u Zagrebu otvorio je podružnicu - ZigZag Beograd!
Postali su prvi integralni hotel u Hrvatskoj, u Dubrovniku ponudili izniman smještaj u Starom gradu, na Trip Advisoru u Zagrebu izmjenjuju 1. i 2. mjesto s Esplanadom, a sada imaju i podružnicu u - Beogradu!
screenshot / zigzag.hr

ZigZag Apartment&Rooms pokrenut je 2011. godine i nametnuo visoke standarde smještaju u apartmanima. Postali su prvi integralni hotel u Hrvatskoj, u Dubrovniku ponudili izniman smještaj u Starom gradu, na Trip Advisoru u Zagrebu izmjenjuju 1. i 2. mjesto s Esplanadom, a sada imaju i podružnicu u - Beogradu!

Na tulumu otvorenja goste iz Zagreba i Beograda zabavljali su zagrebački Pepermintovci Tomo Ricov i Boris Kovaček a večer otvorenja završila se u nekoliko barova i klubova najzanimljivijeg grada regije.

ZigZag Beograd čini centralna lokacija s recepcijom i sobama u sklopu koje se nalaze i dodatni sadržaji poput teretane, saune, parkinga i caffe bara. Na par minuta udaljenosti nalaze se još tri apartmana. ZigZag Beograd smješten je u ulici Maršala Birjuzova 50, u neposrednoj blizini glavne ulice Kneza Mihajla i poznatih mjesta za provod poput Beton hala.

Lokacija je istovremeno odlično povezana i s beogradskim poslovnim središtem-Novim Beogradom. Slijedeći svoj zagrebački recept - kombinaciju vrhunske lokacije s prepoznatljivim imidžem, ZIGZAG će i u Beogradu gostima omogućiti jedinstven turistički doživljaj.

Link na originalni članak

Korisni linkovi:
www.zigzag.hr

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved