Zagreb
Internet
4.2.2014. 7:34:52h
Integracija interneta u turizmu – besplatna edukacija
U utorak, 4. veljače održat će se besplatna radionica za turističko-ugostiteljski sektor grada Slavonskog Broda - Integracija interneta u turizmu, s početkom u 10 sati, podružnica Privredne banke Zagreb d.d.,Trg Pobjede 27, 35 000 Slav. Brod (III kat).
balleyne / flickr.com

U utorak, 4. veljače održat će se besplatna radionica za turističko-ugostiteljski sektor grada Slavonskog Broda  - Integracija interneta u turizmu, s početkom u 10 sati, podružnica Privredne banke Zagreb d.d.,Trg Pobjede 27, 35 000 Slav. Brod (III kat). Predavač  bit će jedan od certificiranih stručnjaka za online oglašavanje Google-a, a program radionice uključuje važnost Web poslovanja, Internet marketing kanali, predstavljanje studije slučaja, kako započeti s Internet poslovanjem. Edukaciju provode Privredna banka Zagreb i Google usuradnji s Turističkom zajednicom grada Slavonskog Broda,  s ciljem edukacije malih i srednjih poduzetnika u turizmu: broj sudionika je ograničen (30-ak osoba po radionici), edukacija je besplatna, trajanje radionice je cca. 1:30 minuta + pitanja. Google predavači su TOP praktičari koji rade s turističkim segmentom poslovanja i znanju prezentirati materiju, a primjeri su prilagođeni isključivo turističkom segmentu, naglasak na radionici dat će se na:  ponašanje turističkih klijenata na Internetu (što i kako traže), što im je bitno, a što je sporedno, kako iznajmljivači mogu samostalno vidjeti što se i kako pretražuje, izrada kvalitetne web stranice i oglašanje na njoj (što je to dobra Internet stranica, a što su loša rješenja, kako kvalitetno povezati Internet oglašavanje i poslovanje na terenu), mjerenje učinaka vlastitih ulaganja u Internet oglašavanje i upravljanje ponudom i potražnjom, davanje naglaska na pojedine elemente oglašavanja (na što treba dati naglasak kod pružatelja usluga smještaja, a na što kod ostalih dionika (subjekti koji nude  usluge na destinaciji – organizatori izleta, škole plivanja, restorani, lokalna prodaja usluga i proizvoda…).Svi sudionici edukacije dobit će nagradni kupon u vrijednosti od 400,00 kuna za oglašavanje na Google- u.U drugom dijelu edukacije PBZ će predstaviti novu liniju turističkih kredita rađenu  temeljem inputa dobivenog od turističkog sektora.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved