Virovitica
ViroExpo
24.1.2014. 11:07:49h
Virovitički sajam ruši rekorde brojem izlagača
Viroexpo je izrastao u jednu od najvećih hrvatskih sajamskih manifestacija
GOJKO MITIĆ / glas-slavonije.hr

Viroexpo - Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, koji je u 18 proteklih godina izrastao u jednu od najvećih hrvatskih sajamskih manifestacija, još jednom će biti rekordan.
Od danas, pa do nedjelje (od 24. do 26. siječnja), naglašava Igor Andrović, direktor Viroexpa, na tom će kalendarski prvom sajmu u godini, izlagati rekordan broj izlagača - njih čak 782 iz 25 zemalja. Za usporedbu, prošle godine na sajmu je nastupilo 711 izlagača iz 22 zemlje.
- Izuzetno smo zadovoljni ovogodišnjim sajmom jer je srušen rekord u broju izlagača, a ove godine pridružile su nam se još tri zemlje iz kojih izlagači dolaze. Uz Kraljevinu Nizozemsku, koja je ovogodišnja zemlja partner našeg sajma, ove godine prvi put dolaze nam izlagači iz Kosova i Azerbajdžana - zadovoljno ističe Andrović.
Sajamska izložba bit će postavljena u dvije hale (8.300 četvornih metara) i otvorenom prostoru, na ukupnoj površini od 23 tisuće kvadrata. Napominje kako na Viroexpu nastupaju izlagači iz različitih industrija, primjerice, drvne i prehrambene, poljoprivredni proizvođači, tu je više autokuća, brojni obrtnici i domaće radinosti, koje su godinama prisutne na sajmu. Na otvorenom dijelu bit će izloženi automobili, traktori i poljoprivredna mehanizacija. Andrović i ove godine očekuje velik posjet. Proteklih nekoliko godina u tri dana trajanja sajam je posjećivalo više od 25 tisuća ljudi. Primjerice, prošle godine zabilježeno je 26.500 posjetitelja.

Piše: Igor MIKULIĆ

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved